Festivalen løber af stablen fra 10-21. Foto: Arkiv

Streetkulturen indtager Enghavevej

Enghavevej: I denne weekend bliver Vesterbro endnu engang en anelse mere mangfoldig, når Copenhagen Street Festival og gadekulturen lørdag 27. april indtager Enghavevej 80-82. Til festivalen vil der være workshops, alle mulige former for dans, parkour, graffitimaling, streetbasket og meget, meget mere. Festivalen åbner klokken 12, hvor Franciska Rosenkilde, kultur- og fritidsborgmester, og Nicky Andersen, danser og koreograf, åbner dagen med et brag i den store Hal i GAME Streetmekka. Bag eventet er GAME, Street Copenhagen og Idrætsprojektet. Det er gratis at deltage i festivalen for hele familien.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Skriv et svar

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Blågården giver grønt lys til ny park

Sommerkoncert med musik og dans