Efter fem år er ‘Zeppelineren’ landet

ROCK. En rigtig rockbar kombineret med koncertsted. Det var målet for holdet bag vesterbro-pladeselskabet Target Group. Efter fem år er Zeppelin Rock Bar blevet redesignet og gentænkt med et øget fokus på det at være rockbar.

ROCKBAR: I indgangen til Zeppelin Rock Bar hænger der guldplader. Det er nogle af dem, som Target Group og derme Michael H. Andersen har arbejdet sammen med. Og hvorfor ikke hænge dem i indgangen til baren frem for hjemme i stuen.

Når samlere lægger vejen forbi Zeppelin Rock Bar er det ikke for at se hans vinder-plader, men derimod hans kuriøse og helt særlige samling af specielle artifakter, særlige udgivelser, kassettebånd og unikke samlerobjekter fra rock- og heavyverdenen.

Når bargæsterne lægger vejen forbi, så er det som regel, fordi de godt kan lide klassisk rockmusik. Som Led Zeppelin,The Doors, Neil Young,Bob Dylan, Rolling Stones, Black Sabbath og mange flere i den genre.

Da Zeppelin Rock Bar åbnede for fem år siden på hjørnet ud til Vesterbro Torv, var det fordi pladefolkkene savnede en ’rigtig rockbar’. Så de lavede en.

»Nu er Zeppelin endelig blevet, som den skal være. Det har været fem rigtig spændende år, men noget af det, vi har lært er, at stedet er bedst som bar,« fortæller Michael H. Andersen.

De seneste fem år har der været et stor fokus på live-koncerter i lokalerne. Men lokalerne er relativt små til det formål, så derfor bliver antallet af koncerter i fremtiden et minium.

Michael H. Andersen viser vej rundt i lokalerne, der er ombygget og redesignet af Morten Varano, der er medejer og designer af Whammy Bar og The Mudhoney. Han har også netop stået for designet af Hotel Cecil i Indre By.

Alt er råt og som skåret med en skærebrænder. Ifølge den rockglade CEO et udtryk for den brutalistiske stil, som Morten Varano hjalp med at indrette. Lige fra de tunge kobberlamper til de klassiske vægrelieffer fra Henrik Horst, som de fleste genkender fra deres barndom eller ungdom.

»Vi har hentet inspiration fra rockbarer i både Berlin, USA og England og efter fem år, hvor vi virkelig har lært på den hårde måde, hvad der fungerer, så er det virkelig fedt at åbne for den bar, vi hele tiden har drømt om,« siger Michael H. Andersen.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Skriv et svar

René Mølskov

Om journalisten René Mølskov

Journalist med ansvar for Vesterbro Bladet. Jeg har en forkærlighed for lokale nyheder, politik og features. Jeg tror på, at Vesterbro Bladet kan gøre en stor forskel i bydelen. Kontakt mig altid gerne med tip om stort som småt.

Debatmøde: Sundhed i Bispebjerg

De gør byen grønnere: Folk bag gadehaver modtog årets Østerbro Kulturpris på 30.000 kroner