Det kan være svært at finde tid til at sætte sig ind i, hvordan man lever bæredygtigt, når man har en lille ny. Foto: PR

Lær om en miljøvenlig barndom

Oplæg: 26. april afholdes der oplæg og debat om, hvordan man kan få bæredygtighed inkorporeret i hverdagen som børnefamilie. Der er mange familier, som ønsker at vide, hvordan man kan leve mere bæredygtigt, købe økologisk, tage mere hensyn til jordkloden og undgå for eksempel mikroplastik og skadelige kemikalier.

Miljøpunkt Østerbro og Afspændingpædagogernes Aftenskole, APA, inviterer til debat og oplæg om bæredygtighed for børnefamilier 26. april klokken 14.30 hos APA, beliggende på Borgervænget 7A, 1. sal. Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendigt. Det kan du gøre her:

Bæredygtig barsel – en debatsalon

En debatsalon for gravide, mødre og fædre på barsel – deltagelse er gratis. I samarbejde med Miljøpunkt Østerbro Hvordan kan bæredygtighed hænge sammen med en travl hverdag med en lille ny? Vælger du dine kampe med omhu? Kom og bliv inspireret og del dine erfaringer, tanker, håb og udfordringer. 14.30-15.15 v.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Skriv et svar

Nyt, unikt sundhedscenter

Blågården giver grønt lys til ny park