Gennemskuelig og bæredygtig energi med Blue Energy

Hvad enten du bor i lejlighed eller hus, ved du sikkert, hvor svært det er at finde rundt i eludbyderne. Selvom el er et produkt, vi alle køber, er det for de fleste et kompliceret produkt, som er svært at forstå. Elselskaber kommunikerer ofte alt for teknisk og kompliceret, og de giver dig regninger, som er svære at gennemskue. Dette er der ét elselskab, som prøver at lave om på. Blue Energy hedder de, og de prøver blandt andet på at skabe enkle og forståelige forklaringer samt transparente regninger til deres kunder. Samtidig kommer deres elløsning med et løfte om, at den er er 100 % klimavenlig.

Kompliceret elnetværk med en simpel elregning

Den strøm, som kommer ud af din stikkontakt lige nu og her, kan ikke fortælle, om den er grøn eller sort. Effekten af strømleverancen er den samme hver gang, du tænder på kontakten. Men der er stor forskel på, hvilke elproducenter du støtter med din elregning. Dette forsøger Blue Energy at gøre mere gennemskueligt. Med deres elløsning får du en fast, månedlig elregning, hvor al dit forbrug er inkluderet. Så behøver du ikke at spekulere mere over din elregning.

Ideen bag Blue Energy udspringer af troen på, at mennesker ikke er ligeglade med, hvordan deres strøm er produceret. Kul, olie og gas producerer store mængder CO2 og anden luftforurening, som bringer negative klimaforandringer, som det ses i de seneste år. Disse forandringer vil kun blive værre med tiden, hvis samfundet ikke gør noget ved det kollektivt.

Derfor sælger Blue Energy kun strøm, som udelukkende støtter vedvarende strømproducenter samt de nyeste solcelle- og vindmølle-anlæg.

Elselskab med et formål

Blue Energy er et elselskab med et helt konkret formål. Deres vision er en fuldstændig grøn omstilling af energinetværket i Danmark.

Blue Energy ønsker at gøre det let for danskerne at købe og investere i deres egen grønne strøm. De arbejder for at gøre den grønne produktion af strøm lettere at forstå og købe. De vil hjælpe alle de borgere, der ønsker at være med til at gøre en reel forskel i den grønne omstilling. Blue Energy hævder, at deres løsning på elforsyning vil give den enkelte borger en økonomisk fordel, samt at den vil sætte gang i omstillingen til et grønt energinetværk.

Om din familie har et stort eller småt elforbrug, har Blue Energy en løsning, som passer til jer. De vil gøre din hverdag så nem som muligt, så du ikke behøver at bekymre dig om prisen per kWh. I stedet kan du og din familie med god samvittighed bruge løs af den klimavenlige strøm.

En fuldstændig klimavenlig elløsning

Blue Energy påstår, at deres strøm er 100% klimavenlig. Dette forklarer de ved, da de investerer i grønne certifikater for hver kWh, deres kunder forbruger. På denne måde støttes opførelsen af nye vedvarende energikilder ved hver eneste brugte kWh.

Mere konkret foregår det sådan, at Blue Energy køber et grønt certifikat som dækker de kWh, du forbruger. Et grønt certifikat er et certifikat, der bliver udstedt ved alle vedvarende energikilde, eksempelvis en vindmølle eller et solcelle-anlæg. Når vindmøllen bygges, bliver der udstedt et grønt certifikat for de kWh, som vindmøllen producerer det første år. Et grønt certifikat vil altid kun gælde et år. Blue Energy kan købe det grønne certifikat og derpå købe den værdi, som vindmøllens producerede kWh udgør. Derfor kan du via den strøm, du forbruger gennem Blue Energy, støtte 100 % klimavenlig energiproduktion.

Med Blue Energy får du både en overskuelig elregning med frit forbrug samt en forsikring om, at du støtter den grønne omstilling.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Mere end 100.000 så pandaerne i påsken

600 cykelparkeringspladser på vej