De udstillende kunstnere kommer blandt andet fra Sverige, Danmark, Storbritannien og Tyrkiet. Foto: PR

Apokalypse: Verdens sidste udstilling

fernisering: 3. maj afholdes fernisering af verdens sidste udstilling, som tager afsæt i apokalypsen og menneskehedens apatiske tilstand. Menneskene har altid frygtet dommedag, som for menneskeheden resulterer i en konstant paranoia.

Til Vægs har i samarbejde med syv kunstnere og en kurator fået stablet udstillingen om ragnarok på benene. Ferniseringen finder sted 3. maj kl. 17-19, og man kan se udstillingen i perioden 4. maj-30. juni. Til Vægs har adresse på Lundtoftegade 9.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

600 cykelparkeringspladser på vej

Gå offline på Kronprinsesse Sofies Vej