Foto: Pressefoto

Dans med Børn og Bedste

SANGLEGE: Vi kender dem alle sammen fra vores barndom. – de gamle sanglege. Men det gør vores børn ikke, hvis ikke de lærer dem af os. Det er nogenlunde tankegangen bag Dans med Børn og Bedste, som finder sted på Godtvedinstituttet, Vordroffsvej 51. Bag arrangementet står Fru Bugges Danseinstitut og musiker Rasmus Odgaard. De har i en årrække skrålet og danset de gamle sanglege i foyeren på Det Kgl. Teater med deltagelse af mere end hundrede børn og deres Bedster hver gang.

Nu rykker sanglegene på tværs af generationer til Frederiksberg, når Fru Bugge inviterer indenfor på Godtvedinstituttet, hvorfra hun i øvrigt selv er uddannet bevægelsespædagog.

»Der er fuldt skrald på grin og nærvær mellem børn og voksne, når vi fyrer den af med sang og musik, fra dengang bedste var barn. Vi lover, at alle får en hel time med grinegaranti sammen med Skomagerdrengen, Enebærbusken, Rasmus og mig,« siger Mette Bugge.

Dans med Børn & Bedste finder sted søndag 28. april, søndag 19. maj og søndag 2. juni, alle dagene klokken 11.00-12.00. Billetterne koster 150 kroner for et barn og en voksen og kan købes via Billetto.dk.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Skøjteprinssernes klub

Kontrollør Mark Abildgaard. Foto: René Mølskov0

Han kontrollerer din oplevelse