Landets bedste vvsere findes på Limfjordsvej. PRfoto:

Elsker 😍

Bliktuden fra Limfjordsvej er landets bedste

 Hansen & Berg VVS på Limfjordsvej er netop blevet kåret som Årets Håndværker.

René Hansen er glad. Han og hans kollega Rasmus Berg har netop vundet titlen som Årets Håndværker.

Sammen har de firmaet Hansen og Berg VVS, der ligger på Limfjordsvej, og i flere år har de kæmpet for at vinde kundernes gunst.

Det er nu lykkedes og ved et storstilet arrangement i Cirkusbygningen kort før påske kunne de endelige kalde sig vindere i kategorien VVS.

»Det er helt vildt dejligt, og vi er meget glade for prisen, som vi har kæmpet for i flere år, hvor vi har været nomineret, men nu har vi altså vundet, og det betyder, at vi ikke må hvile på laurbærene, for vi vil også have prisen til næste år,« siger René Hansen.

Det er via hjemmesiden anmeldhåndværker.dk, hvor kunder kan anmelde håndværkerne med smileys. Hansen & Berg Vvs har således været oppe i mod 300 andre vvs-firmaer, men er overlegent rykket foran de andre i kundetilfredshed.

»Vi laver alle typer opgaver, men det er især energibesparende installationer, der optager os, og Rasmus Berg har netop videreuddannet sig, så han nu også er el-installatør. Vi laver alt inden for ny teknik,« siger René Hansen, der har kunder fra hele Storkøbenhavn, men gerne vil have flere lokale kunder.

På anmeld-haandvaerker.dk kan du se alle de nominderede i alle kategorier.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Legeplads i strandparken populær fra start

Rytmisk forårskoncert i Sankt Jakobs Kirke