Foto: BRAW

Like 👍

Så er der fest: Nørrebro-bryggeri uddeler 200 gratis øl

SKÅL: Det grønne område ved Dronning Louises Bro bliver denne weekend forvandlet til en musikalsk indgang til ’48 timer’-festivalen, der hylder den unikke og mangfoldige kultur på Nørrebro.

Musikken starter klokken 17, og mens de skønne rytmer spreder sig ud over den livlige bro, kan man nyde en gratis, økologisk øl fra BRAW, der brygger sin øl på Nørrebro Bryghus i Ryesgade et stenkast fra Dronning Louises Bro. Nørrebro Bryghus deler 200 gratis øl ud fredag klokken 17, og derudover kommer de lokale ølbryggere til at sælge kolde fadøl til nedsat pris på Dronning Louises Bro både fredag og lørdag.

Alle skal have råd til god øl

»Nørrebro er et mangfoldigt sted med mange forskellige typer af personligheder såvel som pengepunge, så for at alle kan deltage i festlighederne ved 48 timers festival, har vi sænket priserne på vores øl. Vi ønsker at selv SU-modtageren kan smage vores håndlavede øl, uden at skulle leve af pasta og ketchup resten af måneden« siger chef for BRAWs bar Joakim med et glimt i øjet.

Er du forhindret i at besøge pop-up-baren på Dronning Louises Bro, kan du alle ugens dage nyde kolde fadøl hos BRAW Bar, der hører hjemme på Nørrebro Bryghus i Ryesgade 3.

 

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Vanløse gik op i røg anden påskedag

Drags spredte kærlighed på Nørrebro