PR-foto

Rytmisk forårskoncert i Sankt Jakobs Kirke

MUSIK: Onsdag 24. april klokken 19.30 er der forårskoncert med Chorus Jubilis i Sankt Jakobs Kirke. Forårskoncerten byder på sange fra korets rytmiske repertoire suppleret af jazzinspireret materiale. Koret vil også snige sig forbi nogle yndlingssange fra det romantiske repertoire, så der bliver lidt til ethvert øre. Dirigent er Mads Pagsberg, og der er gratis adgang. 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Christian Olsen

Om journalisten Christian Olsen

Jourhavende hos North Media Hovedstaden og journalist på City Avisen. Har beskæftiget sig med lokaljournalistik i København i en årrække. Skriver bl.a. om politik, trafik, byudvikling, kultur og byens liv.

Bliktuden fra Limfjordsvej er landets bedste

Debat: Ambulancekørsel i busbaner giver tryghed til københavnerne