Foto: Grøn Koncert.

Elsker 😍 Like 👍

Oplev Anne, Sanne og Lis ved Grøn Koncert på Amager

Anne Linnet, Sanne Salomonsen og Lis Sørensen har siden starten af 80’erne underholdt generationer af unge og gamle i Danmark og har hver især sat deres tydelige præg på den danske musikscene med en stribe af hits og legendariske koncerter, og i år kan publikum på Grøn opleve legenderne i trio-format.

Trioen vil både spille Anne Linnet Band-numre såvel som hits fra Anne, Sanne og Lis´ egne perlerække af storhittende numre. Det bliver med andre ord en fest for både nye og trofaste fans af trioens musik, når de indtager scenen. Om at fejre sommeren i selskab med Grøn publikummet som trio siger de tre spændte damer:

»Vi glæder os sindssygt meget til at komme med på touren. Selvom vi har været med mange gange, har vi aldrig været der sammen, så vi glæder os helt vildt til at trykke den af, og vi lover, at der bliver gang i den – det er nemlig, det vi kan!«

Man kan altså godt kridte danseskoene og glæde sig til at give den gas, når trioen til sommer fyrer op for et bagkatalog af rene hits, højt humør og masser af sjæl.

Koncerten på Amager finder sted torsdag 18. juli på Tiøren. Billetter kan købes via www.groenkoncert.dk

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Julie fra Bagedysten skal skilles

Borgere: Slut med forurenet luft og utryghed