Få en undergrunds-teateroplevelse med forestillingen ¿Møntvask¿, der udspiller sig på et møntvaskeri i København. PR-foto

‘Møntvask’ fortæller historier og spiller live musik

KØBENHAVNERTEATER. ‘Gi en historie’ og ‘Baglys går i kødet på store medier og markedsføringsværdier

FORESTILLING: Fra 27. april turnerer ’Møntvask’ København rundt frem til 15. maj. ’Møntvask’ er både en historiefortælling og live musik. En mand sætter alt på spil for at få gennembrud i radion. Den første forestilling finder sted på Teater Bæst i Korsgade, men det vil også være muligt at opleve forestillingen i ægte møntvaskeri-omgivelser, når forestillingen senere spiller på Møntvaskeri i Elmegade.

En chance til

Forestillingen handler om en mand på et møntvaskeri. Han har fået vilde muligheder i forhold til at lave radio – hans drøm. Der er nemlig en programchef, der vil lave programmer med mandens, der også er forfatter, ord. Som tilskuer følger man mandens jagt på at finde de helt rigtige ord. I denne jagt glemmer han sig selv og sin selvrespekt. Det har han ofret for kunsten.

Programchefen viser sig slet ikke at være interesseret i forfatterens ord. De er ikke humoristiske nok. Forfatteren bliver kasseret som en gammel klud. Der bliver valgt en anden til programmet til fordel for flere lyttertal.

»Møntvask handler om en kunstner, der får en chance til. Chancen for at blive set, hørt og blive kendt. Det ender hurtigt i en krise og det udfordrer hans moral og kreativitet. For han ved, at i kunstens game gælder kun jungleloven og han er klar til at gå langt – meget langt for succes,« fortæller historiefortæller Hans Laurens, der står bag forestillingen.

Billetter koster fra 150 kroner og ned og kan købes på: www.teaterbilletter.dk/forestillinger/moentvask

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Kom ind bag murene på Christianshavn

Selvudvikling i forkert bilretning