Når Sun Ra Arkestra optræder på ALICE bliver det en fest uden lige. Foto: PR

Kosmisk jazz med Sun Ra Arkestra

KONCERT: ‘Dansefest med jazz fra det ydre rum’, skrev Politiken, da det mytiske Sun Ra Arkestra gæstede Jazzhouse og Copenhagen Jazz Festival i 2016. Grundlæggeren af bandet Sun Ra forlod denne jord i 1993. På trods af dette er det stadig en stor og helt særlig oplevelse, når Sun Ra Akestra optræder.

De har spillet alt fra free jazz til bigband-jazz og avantgarde.De er farvestrålende klædt på og har god publikumskontakt.

Men vigtigst af alt spiller orkestret fortsat med en sjælden spilleglæde, som uundgåeligt forplanter sig til publikum. Og så er det svært ikke at føle historiens vingesus, når den nu 95-årige Marshall Allen leder sit orkester på scenen. Spænd rumhjelmen, det bliver en enestående oplevelse, når Sun Ra Arkestra indtager ALICE, Nørre Allé 7 d. 5. maj kl. 20. Find billetter på www.billetto.dk.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Tre år efter stjernens død: Hyldest til Prince

Forårstur går til Nordvests nye byggerier