Foto: Kulturtårnet.

Friday Food: Kulturtårnet indtager containerbyen

CHRISTIANSHAVN: Hop med om bord, når Kulturtårnet fredag 3. maj rykker Friday Food længere ud på havnen og indtager containerbyen CPH Village.

Mødetidspunktet er klokken 18.00 foran Kulturtårnet på Knippelsbro. Sammen går man ned til Cirkelbroen, hvor man stiger ombord på en båd, der fragter deltagerne rundt i havnen.

Aftenen starter med en mini-bro-tour, inden man  lægger til kaj ved CPH Village på Refshaleøen. Turen går forbi Knippelsbro, Langebro, Lille Langebro og det gamle Christianshavn. Der vil være et par brofortællinger undervejs, men mest af alt skal tiden bruges på at nyde vandsiden af København, inden der serveres et godt måltid Friday Food. Vinen hentes under Knippelsbro hos Rosforth inden afgang – og det er muligt at købe et glas undervejs.

MENU

Hovedret
Kylling m. smør og timian, ristede kartofler og sommersalat på gulerod, æble, mayo og yoghurt.

Dessert
Gateau Lawrence (chokolade- og mandelkage)

Kok

El Patron, tacos by Armando

Pris

195 (inkl. bådtur ogyo2 retter)

Det er muligt at tage bus 9A tilbage til Christianshavns st. eller havnebussen tilbage til Knippelsbro.

Kunst, chill out og musik

Kunstner Matilde Digmann er inviteret ind til at skabe et værk til Refshaleøen. Digmann vil på dagen skabe et nyt gavlmaleri til københavnere, der er den nye bydel værdig. Digmann blev for nyligt udvalgt til at lave det imponerede gavlmaleri ved Amager Bio, der var støttet af bl.a. Tuborg. Både før, under og efter middagen kan du følge med i værkets tilblivelse.

Baren er åben under hele arrangementet, og det er muligt at forsyne sig med kolde fadøl, mens musikken spiller udenfor. Hold øje på eventet her, når vi deler aftenens musikprogram.

Billetter købes på madbillet.dk Der er i alt sat 50 billetter til salg.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Nomineret til kulturpris: Ældre Hjælper Ældre

Kirkegaard gæster gudstjeneste