Mette Kirkegaard. Arkivfoto

Kirkegaard gæster gudstjeneste

Ryesgade: Onsdag 24. april klokken 19 til 20 synger Mette Kirkegaard og spiller guitar sammen med Daniel Haselwanter i Nazaret Kirke. Mette Kirkegaard, som selv bor på Østerbro, har fået fine anmeldelser i Politiken og Gaffa, der blandt andet skriver, at sangerinden seneste album er det mest stilsikre til dato. Alle er velkomne til Sindsromessen i Nazaret Kirke. Gudstjenesten fokuserer på fællesskab og eftertanke. Har man lyst til at skrive en bøn, kan man gøre det her:

www.fredensognazaret.dk/hvad-er-der-for-mig/gudstjenester/sindsromesse

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Friday Food: Kulturtårnet indtager containerbyen

Foredrag med Paula Larrain