Arkitekter: Her er visionen for Tårnby Torv

TÅRNBY: Tårnby Towers. Det kalder Zeso Architects deres visionsplan for Tårnby Torv.

»I Tårnby er der mulighed for et ‘lufthavnsnært hotel’ med gode logistik-muligheder. Området er i dag præget af et patchwork af historiske spor og store infrastrukturelle indgreb, der har efterladt området rumligt opløst og uden den rette bymæssige sammenhæng. Projektet genskaber Tårnby Bymidte, ved at respektere områdets paradokser og sammenstød og addere nye lag, der binder området sammen til en fortættet enhed. Nybyggeriet, indeholdende hotel og retail, er et visionsprojekt for hele området omkring Tårnbys bykerne,« skriver arkitekerne.

»Den øgede densitet definerer byen og giver aktive og velfungerende byrum tilbage til borgerne. En supplerende aktivitets-, cyklist- og fodgængerbro sammenkæder byen i såvel nord- sydlig som øst vestlig retning og skaber et sammenhængende grønt rekreativt område, der flankeres af fem selvstændige projekter.«

 

 

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

0

Nyt frirum for barslende er åbnet på Nørrebro

En beskidt sag: Kommunen skal feje op efter alvorlig kritik