Fortælleaftenen går under navnet ¿Lyslevende¿. Sarah Wessmann skal tale om håb. Foto: PR foto

Ord om håbløshed skaber resonans

Eliaskirken: Mandag 22. april klokken 19.30 gæster fortællere Eliaskirken for at tale om de svære perioder i livet, hvor alt synes mørkt og helt uden håb. Den 29-årige psykiatrisygeplejerske Sarah Wessmann er én af fortællerne. »Når man sætter ord på noget personligt fra det levede liv, fx tvivl eller håbløshed, kan det vække resonans i andre, og de vil måske føle sig spejlet eller set. Den personlige fortælling gør afstanden kortere mellem mennesker,« siger sygeplejersken, der gæster Eliaskirken. Præsten Birgitte Kvist Poulsen styrer aftenen og rammer håbløsheden ind i fortællinger om påsken. Udover fortællingerne kan man også opleve en live jazzkoncert. Arrangementet er gratis og er blevet til i samarbejde med foreningen HØRT.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

En beskidt sag: Kommunen skal feje op efter alvorlig kritik

Hoteldirektør: Masser af plads til flere turister