Fortælleaftenen går under navnet ¿Lyslevende¿. Sarah Wessmann skal tale om håb. Foto: PR foto

Ord om håbløshed skaber resonans

Eliaskirken: Mandag 22. april klokken 19.30 gæster fortællere Eliaskirken for at tale om de svære perioder i livet, hvor alt synes mørkt og helt uden håb. Den 29-årige psykiatrisygeplejerske Sarah Wessmann er én af fortællerne. »Når man sætter ord på noget personligt fra det levede liv, fx tvivl eller håbløshed, kan det vække resonans i andre, og de vil måske føle sig spejlet eller set. Den personlige fortælling gør afstanden kortere mellem mennesker,« siger sygeplejersken, der gæster Eliaskirken. Præsten Birgitte Kvist Poulsen styrer aftenen og rammer håbløsheden ind i fortællinger om påsken. Udover fortællingerne kan man også opleve en live jazzkoncert. Arrangementet er gratis og er blevet til i samarbejde med foreningen HØRT.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

En beskidt sag: Kommunen skal feje op efter alvorlig kritik

Hoteldirektør: Masser af plads til flere turister