Sådan får du dit hus helt salgsklart – fra inderst til yderst

Har du fundet det nye drømmehus? Og står du til at skulle sælge dit nuværende hus? Så er der en del ting, du skal have styr på og som sikkert skal fikses, inden du lader potentielle købere komme nærmere.

Indenfor

For at gøre det indvendige af dit hus salgsklart lyder en god huskeregel, at fikse det der er iøjnefaldende, men som ikke er for dyrt. Her er det også godt at tænke lyst. Så hvis du har nogle mørke vægge, så sørg for at male dem lysere. Og hvis der gemmer sig et pænt gulv under et gulvtæppe, så pil tæppet af for at fremhæve kvaliteterne. Det er også en god idé, at få ryddet ud i dine pynteting og møbler, så der kommer mere luft i huset. Så kan de potentielle købere lettere forestille sig, hvordan de selv ville indrette det.

Udenfor

Når man skal møde nye mennesker, plejer man at sige, at førstehåndsindtrykket er meget vigtigt. Det samme gælder for dit hus. Det er selvfølgelig vigtigt, at nye potentielle købere allerede ved første blik ser noget, de synes om. Det gælder lige fra de første skridt gennem havelågen eller indkørslen. Så hvis havelågen knirker, så sørg for at smøre den. Hvis gruset i indkørslen ligger ujævnt, så sørg for at jævne det ud.

Det allerførste helhedsindtryk købere får af dit hus, involverer selvfølgelig også taget. Så hvis der er en masse mos eller andet skidt på dit tag, så er det en rigtig god idé at få det fjernet. Et tag, der lige er blevet renset, kan nemlig gøre en verden til forskel. Det ser både pænere ud, men et tag begroet med mos kan faktisk også resultere i en K1 på tilstandsrapporten – og det skal helst undgås. Læs mere om professionel tagrens.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Møller Jensen lukker og slukker i Dragør

Støtte til bevarelse af I Am Queen Mary-statue