Lokaludvalget er flyttet – og søger deltagere til Østerbroweekend

Svendborggade: Fra april er sekretariatet for Østerbro Lokaludvalg flyttet fra Jagtvej til Svendborggade 5, 4. sal i en bygning, som i forvejen rummer en hel del kommunale institutioner. På Svendborggade skal sekretariatet sidde i bygning med Borgercenter Børn og Unge i Københavns Kommunes Socialforvaltning.

Lokaludvalget ønsker samtidig, at endnu flere foreninger melder sig til den årlige Østerbroweekend i begyndelsen af juni. Lokaludvalget kan i den og andre anledninger kontaktes på: oesterbrolokaludvalg@okf.kk.dk. arkivfoto: Michael Paldan

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

Skolen på Nyelandsvej dansk mester for sjette gang

Unge skal være med til at forme Vanløse