Lokaludvalget er flyttet – og søger deltagere til Østerbroweekend

Svendborggade: Fra april er sekretariatet for Østerbro Lokaludvalg flyttet fra Jagtvej til Svendborggade 5, 4. sal i en bygning, som i forvejen rummer en hel del kommunale institutioner. På Svendborggade skal sekretariatet sidde i bygning med Borgercenter Børn og Unge i Københavns Kommunes Socialforvaltning.

Lokaludvalget ønsker samtidig, at endnu flere foreninger melder sig til den årlige Østerbroweekend i begyndelsen af juni. Lokaludvalget kan i den og andre anledninger kontaktes på: oesterbrolokaludvalg@okf.kk.dk. arkivfoto: Michael Paldan

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

Skolen på Nyelandsvej dansk mester for sjette gang

Unge skal være med til at forme Vanløse