Alhambra - Museet for Humor & Satire efterlyser borgere til arrangement. Pr-foto

Elsker 😍 Like 👍

Efterlysning: Festligt, folkeligt og fornøjelig har du lyst til at være med?

ALLÈGADE: Det tidligere Revymuseum på Allégade, der sidste sommer tog navnet Alhambra- Museet for Humor & Satire valgte sidste sommer at lave et festlig arrangement i den hyggelige have på Allégade, en ølfest med syngepiger, men også et arrangement på den nye scene i selskab med byhistorikeren Allan Mylius Thomsen, der fortalte sjove historier.

Kom frit frem

Nu vil museet gerne gentage de to oplevelser og efterlyser derfor deltagere, som gerne vil komme med gode ideer og udførsel af nye arrangementer.

Formidlingsinspektør Cecilie Monrad fortæller:

»I år har Frederiksbergfonden igen støttet muligheden for at lave brugerdrevne arrangementer. Derfor inviterer vi Frederiksberg-borgere i alle aldre til hjælpe museet med gode ideer og udførsel af nye arrangementer.

Man behøver ikke særlig viden om museets fagområde, det tager vi sammen, når vi ses. Det vigtigste er, at man har lyst til at være medspiller i det frederiksbergske kulturliv, med humor og fællesskab som det bærende princip,« siger hun.

Har du tid og lyst til at være med, så kontakt Cecilie Monrad på mail: cmo@frederiksbergmuseerne.dk eller på mobilen: 30 73 80 36

De to arrangementer vil finde sted til sommer i museumshaven på Allégade foran Alhambra.

Temaet er som Lorry i de gode, gamle dage: Festligt, Folkeligt og Fornøjeligt. 

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Heidi Engelund

Om journalisten Heidi Engelund

Jeg er journalist på Frederiksberg Bladet, og er altid glad for at skrive om det lokale, stort og småt, rundt omkring på Frederiksberg. Har du et godt tip, så er du altid velkommen til at maile til mig på hee@minby.dk

Tag med Mille til verdens ende

Ny Nørrebro-festival for den nysgerrige