FCK¿s Marcus ¿Marcuzo¿ Jørgensen (t.v.) ser frem til eSuperligaen Finals i en sydende K.B. Hallen. Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

eSuperliga Finals i K.B. Hallen

FIFA. Nogle af verdens bedste FIFA-spillere er samlet, når årets eSuperliga Finals bliver afviklet i K.B. Hallen onsdag 17. april. FCK’s ‘Marcuzo’ glæder sig.

ESPORT: Otte hold, 16 spillere, FIFA-spil i verdensklasse og godt 2.000 medlevende tilskuere.

Det er, hvad du kan se frem til, hvis du onsdag slår vejen forbi K.B. Hallen. Den genopførte kulturinstution danner ramme om eSuperliga Finals, hvor hold som FC København, Brøndby IF, Randers FC, Vejle Boldklub og FC Helsingør dyster om at vinde den anden sæson af eSuperligaen og førstepræmien på 180.000 kroner.

De 16 spillere fordelt på otte hold er alle en del af FIFA-verdenseliten. Et af tidens allerhotteste navne, FC Københavns Marcus ’Marcuzo’ Jørgensen, ser frem til guldjagten og til at revanchere sidste års skuffelse, hvor FCK røg ud i semifinalen til Vejle:

»Målet er guld. Jeg mener vi (’Marcuzo’ og FCK-makkeren August ’Agge’ Rosenmeier, red.) har Danmarks bedste hold. Vi er bundsolide, og det siger jeg ikke kun, fordi vi vandt grundspillet,« lyder det selvsikkert fra ’Marcuzo’.

Den 20-årige FCK-profil har da også masser at have selvtilliden i. FCK-duoen har vundet 13 af de seneste 14 kampe i eSuperligaen og har som grundspilsvinder selv kunnet vælge sin kvartfinalemodstander. Valget er faldet på Hobro IK, som FCK møder kl. 15.15.

Håber på gang i løjerne

Dørene til finaleeventet åbner kl. 12.30. Showet begynder kl. 13.00, og første kvartfinale (Brøndby IF-Esbjerg fB) er kl. 13.15. Det hele kulminerer naturligvis med DM-finalen, der fløjtes i gang kl. 20.00.

Der forventes på den anden side af 2.000 tilskuere i K.B. Hallen. Der bliver med andre ord tryk på, og det glæder ’Marcuzo’ sig til:

»Jeg kan godt li’, at der er gang i den på tilskuerpladserne. Vi har en slags hjemmebanefordel. Jeg regner med, at der kommer mange FCK-tilhængere, og at de kan overdøve de øvrige tilskuere. Jo flere tilråd, jo bedre.«

’Marcuzo’ tilføjer, at han ser FC Helsingør anført af landsholdskammeraten Fatih Üstün samt de forsvarende danmarksmestre og evige rivaler fra Brøndby IF som de største konkurrenter til DM-guldet og kalder det et ønskescenarie at vinde DM-finalen over et af de to hold.

Billetter til eSuperliga Finals kan købes på billetlugen.dk. Canal 9 og dplay sender live hele dagen.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Kjole af planterødder: Fashioned from Nature åbner særudstilling

Under Bispeengbuen: URBAN 13- et medborgerhus for alle