¿Kun Engle har Vinger¿ hedder fremvisningen på billedet, der er en del af Fashioned from Nature. Foto: Signe Vilstrup

Kjole af planterødder: Fashioned from Nature åbner særudstilling

Øster Voldgade: Fredag 12. april klokken 15.30 til 18.00 åbner Statens Naturhistoriske Museum særudstillingen ’Fashioned from Nature’ på Geologisk Museum. Naturen er på mode, udstillingen er anmelderrost, og H. K. H. Kronprinsessen deltager på åbningsdagen, hvor man som publikum kan forvente at se en kjole vævet af planterødder, Emma Watsons Calvin Klein-kjole, der er skabt af genbrugsplast og meget, meget mere. Udstillingen ønsker at inspirere og give mulighed for at forstå naturens mangfoldighed. Udstillingen er mere relevant end nogensinde før, mener professor Peter C. Kjærgaard, museumsdirektør på Statens Naturhistoriske Museum. »Modeindustrien er en af de mest belastende industrier på kloden med store konsekvenser for Jordens mangfoldighed af dyre- og plantearter,« siger han i en pressemeddelelse.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Bach på cello

eSuperliga Finals i K.B. Hallen