Street Food Festival holdes fire steder over sommeren i Danmark. Udover København rykker festivalen til Odense, Holstebro og Aarhus. Foto: Arkiv

Elsker 😍

Kom til kæmpe madfestival i Hans Tavsens Park

 

FESTIVAL: Fra fredag 26. april til søndag 28. april omdannes Hans Tavsens Park til et kæmpe madmekka under navnet ’Street Food Festival København 2019’. Der vil være mad fra forskellige kontinenter i alle afskygninger. Arrangørerne bag festivalen, København Mad og Marked, regner med, at der kommer op til 30.000 mennesker i løbet af weekenden.

Råvarer taler for sig selvTil Street Food Festivalen kan man opleve 30 forskellige madkoncepter fra nogle af de dygtigste kokke rundt omkring i verden. Festivalen er en dedikation til det jordnære og ærlige gademad. Derfor mener arrangørerne bag, at råvarerne taler for sig selv. Råvarerne skaber kulturmøder på kryds og tværs. Maden er blandt andet fransk, indisk, vietnamesisk, mexicansk og dansk inspireret. Alle madboder har fokus på bæredygtighed samtidig med, at de har en historie og visioner.

Gin, jazz og vinyler

Festivalen er ikke bare en madfestival. Den byder blandt andet på ginworkshop fredag og lørdag af WeDoGin. Lørdag skal der være vinylmarked, når Glade Samler Records slår salgsboderne op i parken. Hvis man selv skal af med et par plader, er der også mulighed for det.

Gladsamler@gmail.com kan kontaktes, hvis man ønsker en vinylstand.

Fredag og lørdag aften vil Hans Tavsens Park blive fyldt op af rytmiske jazztoner, når forskellige jazzbands træder op på scenen.

Weekendarrangementet er gratis, og programmet kan ses på deres Facebookbegivenhed ’Street Food Festival København 2019’.

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Forening Norden fejrer jubilæum

De slår gækken løs: Påskeæg gemt blandt malerierne