Foto: Arkivfoto

Videnskabelig festival for børn på Blågårds Plads

VIDENSKAB: Fredag 12. april klokken 10.00-11.00 er der Sciencefestival for alle på Blågårds Plads. Selvejende daginstitutioner på Indre Nørrebro har i samarbejde med Blågård Bibliotek, Københavns Professionshøjskole og fobu arrangeret festivalen.

Målet med festivalen er sammen at udforske, opdage og prøve flere forskellige aspekter af Science, skærpe børnenes interesse for naturvidenskab og give det pædagogiske personale ideer til, hvordan de kan arbejde med science i børnehøjde.

Man kan blandt udforske robotter, lave historier på ipad, undersøge hvad der kan synke og hvad der kan flyde, mærke på varmt og koldt vand og bliver klogere på kroppens indre.

Det bliver muligt at undersøge farveblanding, Optisk Inversion, magnetisme og lavalamper og der vil være aktiviteter for både vuggestuer, børnehaver og fritidshjem.

Ambitionen er at øge fokus på ‘Natur, udeliv og science’, det læreplanstema, som ifølge evaluering fra Danmarks Evalueringsinstitut, er det læreplanstema, som pædagoger føler sig mindst rustet til at arbejde med.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Glemt lillemor? Træk blomster i automaten

Frank Jensen om hullet i jorden: »Det er en skændsel«