Hos Hanne Hvergel hos Barrit´s Blomster kan du trække blomster i automaten uden for åbningstiden. Det er den første blomsterbutik på Sjælland, der har en automat. Foto: Martin Sørensen

Elsker 😍 Like 👍

Glemt lillemor? Træk blomster i automaten

Efter lukketid. Ingen grund til panik, hvis du har glemt blomster til lillemor. Barrit´s Blomster har fået en automat, hvor du kan trække friske blomster.

Kender du det? Du har glemt at købe blomster til din kæreste eller kone, eller er spontant inviteret til middag hos din svigermor og står uden blomster.

Hos Barrit´s Blomster på Sallingvej kan du nu i ro og mag købe friske blomster i automaten udenfor.

Hanne Hvergel, der er indehaver af blomsterbutikken, har i flere år haft et godt øje til en italiener. Nemlig en blomsterautomat med plads til otte buketter friske blomster.

Som den første på Sjælland har hun købt automaten for at give kunderne mere service.

Præcis på samme måde som hvis man trækker en cola eller en Snickers i en automat, kan man altså trække en buket blomster, som udskiftes hver dag, så de altid er topfriske.

»Jeg tror, at der er et marked for det. Mange kommer sent hjem fra arbejde og når måske ikke forbi inden min lukketid. De fleste andre butikker har også åbent til langt ud på aftenen, så det er også for at være en del af den udvikling, der er i samfundet med at man er længere på arbejde og kommer senere hjem end før,« siger Hanne Hvergel, der har haft butikken siden 1973 – og før det var hun elev i blomsterbutikken.

»Blomster bringer stor glævde – det er det bedste, man kan komme med, hvis man vil glæde nogen,« siger Hanne Hvergel, der selv er gladest for buketter i sarte, lyse farver.

 

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Farvel til Kellerdirk: Aveny-T har vokseværk

Videnskabelig festival for børn på Blågårds Plads