Vanløse/Frederiksberg-drengene samledes til jubeldans efter finalesejren. Foto: Thomas Lunau

Elsker 😍 Wow 🤩

Vanløse/Frederiksberg Floorballs U11-drenge danske mestre

FLOORBALL: Holdsamarbejdet mellem Vanløse Floorball og Frederiksberg Floorball udmøntede sig i weekenden i det første uofficielt danske mesterskab til klubbernes U11-drenge. Holdet strøg således til tops ved landsstævnet i Frederikshavn, der kulminerede med finale i den store Arena Nord.

På vejen mod guldkampen besejrede Vanløse/Frederiksberg blandt andre Sunds Seahawks FC, Strandby Elling IF, Esbjerg og hjemmeholdet fra Frederikshavn.

Jublen var ikke til at tage fejl af, da slutfløjtet lød i 5-3 finalesejren over Greve/Lejre. Foto: Thomas Lunau

I finalen mod Greve/Lejre satsede Vanløse/Frederiksberg offensivt og gik højt op for at presse modstanderne, der ikke fik ro. Det gav pote. Vanløse/Frederiksberg kom foran både 1-0, 2-0 og 3-0 efter to mål af Hugo H. Malm og ét af Lasse Berger.

Greve fik dog rystet den svære start af sig og udlignede til 3-3. Kampen bølgede frem og tilbage, men med få minutter tilbage lukkede Lasse Berger og Hugo H. Malm kampen med ét mål hver til resultat 5-3.

Vanløse/Frederiksberg-drengene samledes til jubeldans efter finalesejren. Foto: Thomas Lunau
SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Bo Børresen

Om journalisten Bo Børresen

Jeg har været journalist på en række københavnske lokalaviser siden 2001 og skrevet om stort og småt på Frederiksberg og i Valby og Sydhavnen.

Spis dig gennem Tivoli: Fra madpakke til luksus

Miljøvenlige trafikanter skal kunne bruge busbanen. Ikke taxaer.