Vanløse/Frederiksberg-drengene samledes til jubeldans efter finalesejren. Foto: Thomas Lunau
in , , ,

Elsker 😍

Vanløse/Frederiksberg Floorballs U11-drenge danske mestre

FLOORBALL: Holdsamarbejdet mellem Vanløse Floorball og Frederiksberg Floorball udmøntede sig i weekenden i det første uofficielt danske mesterskab til klubbernes U11-drenge. Holdet strøg således til tops ved landsstævnet i Frederikshavn, der kulminerede med finale i den store Arena Nord.

På vejen mod guldkampen besejrede Vanløse/Frederiksberg blandt andre Sunds Seahawks FC, Strandby Elling IF, Esbjerg og hjemmeholdet fra Frederikshavn.

Jublen var ikke til at tage fejl af, da slutfløjtet lød i 5-3 finalesejren over Greve/Lejre. Foto: Thomas Lunau

I finalen mod Greve/Lejre satsede Vanløse/Frederiksberg offensivt og gik højt op for at presse modstanderne, der ikke fik ro. Det gav pote. Vanløse/Frederiksberg kom foran både 1-0, 2-0 og 3-0 efter to mål af Hugo H. Malm og ét af Lasse Berger.

Greve fik dog rystet den svære start af sig og udlignede til 3-3. Kampen bølgede frem og tilbage, men med få minutter tilbage lukkede Lasse Berger og Hugo H. Malm kampen med ét mål hver til resultat 5-3.

Vanløse/Frederiksberg-drengene samledes til jubeldans efter finalesejren. Foto: Thomas Lunau
SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Bo Børresen

Om journalisten Bo Børresen

Jeg har været journalist på en række københavnske lokalaviser siden 2001 og skrevet om stort og småt på Frederiksberg og i Valby og Sydhavnen.

Spis dig gennem Tivoli: Fra madpakke til luksus

Miljøvenlige trafikanter skal kunne bruge busbanen. Ikke taxaer.