Østerbro Billedskole på Tåsinge Plads ved en tidligere lejlighed. Arkivfoto

Like 👍

Børn skaber kunst

ØSTERBRO KULTURPRIS: Østerbro Billedskole har eksisteret siden 2014.

I første omgang lå den på Kildevældsskolen, men allerede i 2015 flyttede den til Ourøgade ved Tåsinge Plads, og der har den ligget siden.

Skolen var i begyndelsen støttet af områdefornyelsen, som lukkede ned i 2016, men har de senere år klaret sig ved deltagerbetaling.

Alligevel er den vokset til nu at have fire faste børnehold samt en række weekend- og feriearrangementer.

Østerbro Billedskole er nomineret til Østerbro Kulturpris sammen med fire andre foreninger og initiativer, som uddeles 24. april i Krudttønden. I en indstilling lyder det, at »niveauet blandt lærerne er højt og ambitiøst, og der er så mange fine arrangementer for alle børn (og voksne) i byen udover de faste ugentlige timer for holdene.«

Den kaldes simpelthen byens bedste billedskole.

Hvis Østerbro Billedskole skulle vinde, er det tanken, at præmien på 30.000 kroner kan bruges på endnu flere udadvendte aktiviteter for børn og voksne, blandt andet på Tåsinge Plads hvor skolen tidligere har holdt offentlige arrangementer.

 

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

Amager Bio: Speedsnakkende booker

Metoo-bølgen ruller ind i Sydhavnen