Fredag 12. april er der smæk for skillingen, når duoen ¿A Tall Bag Of Bones¿ giver koncert i Krudttønden. Foto: PR-foto.
in ,

Gang i den: Fra Berlin til Nashville med duo

KONCERT: Fredag 12. april kl. 20:30 er der musik for alle pengene, når Krudttønden slår dørene op til duoen ’A Tall Bag Of Bones’, der spiller alt lige fra folk og pop til country og rock. Duoen består af guitaristerne Fredrik Damhus og Karl Roos, som startede deres fælles rejse tilbage i 2013 i Berlin, hvor makkerparret skrev deres første sang sammen.

Det skete, efter en fælles veninde havde sagt: »I to kan få noget godt ud af hinanden«, og det gjorde de så sandelig, for sidenhen har samarbejdet udviklet sig i bedste velgående. Inden længe udgiver Fredrik Damhus og Karl Roos nemlig deres første EP, som består af de bedste co-writes med sangskrivere fra Nashville samt egne kompositioner. Entré til koncerten koster 80 kroner, og billetter kan købes på Billetto.dk. nmb

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Debat: Frederiksberg Svømmehal for de frisindede, tak

Jamen, hvorfor dog ikke? Lad os da lige skabe en ø mere