Pierre C. Simon. Arkivfoto: Dan Møller

Debat: Tak for en god dialog, Nikolaj Bøgh

…Debat

Pierre C. Simon

Godthåbsvej 21 A

BOLIGERr: Lad mig starte med at sige tak til Nikolaj Bøgh for en god dialog i det år, hvor vi har været med til at belyse konsekvenserne af et mulige salg af Frederiksberg Kommunes Ejendomme, jeg ønsker ham god vind i det nye udvalg.

Lad mig så ønske den nye formand for Bolig og Ejendomsudvalget Helle Sjelle velkommen.

Vi håber, at fru Helle Sjelle virkelig vil leve op til det hun siger i Frederiksberg Bladet 2. April, hvor hun blandt andet udtaler: Jeg vil sikre mig at vores beboere i de kommunale ejendomme kan føle sig trykke i deres boliger. Jeg vil virkelig ønske at det vil blive virkelighed.

Igennem de sidste 13 måneder har beboerne i Kommunens Ejendomme været taget som gidsler, og ikke anede om de var købt eller ’solgt’.

Jeg beder så mindeligt om at man snart i udvalget kan se, at det er en katastrofe hvis man sælger ud af arven og derved kaster beboerne ud i en umådelig usikker fremtid, hvor ingen kan føle sig sikre på hvordan huslejerne kommer til at se ud.

Så kære Helle Sjelle, og resten af udvalget: Fjern nu det forslag om at sælge Frederiksberg Kommune ejendomme, og giv borgerne trykheden tilbage, og så vi med stolthed kan sige :

Vi bor på Frederiksberg, hvor kommunen også tager hånd om de svage og ældre, i det hele taget hvor mennesket kommer før noget andet.

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Amager Bio: Randi og Musiktorvet

Menneskerettigheder i den moderne verden