Foto: Pressebillede.

Byg som kongen i Rundetårn

PÅSKE: I dagene op til påske kan byggeglade børn gå Christian IV i bedene i kongens eget tårn.
Christian IV var ikke bare den længst regerende konge i Danmark, men også en af de mest fantasifulde. Han forsynede København med bygningsværker, der er så sjove, skøre og sære, at man stadig taler om dem, og han fandt på endnu flere, som han ikke fik bygget.

I dagene op til påske kan børn og deres voksne gøre som kongen, når Christian IV’s eget Rundetårn inviterer til at udfolde kreativiteten. Tag ispinde, paprør og andet godt til hjælp, og byg mærkelige og modige modeller, der er en konge værdige!

Værkstedet er åbent mandag 15. april, tirsdag 16. april og onsdag 17. april – alle dage klokken 11.00-1400. Værkstedet er gratis, når entréen til Rundetårn er betalt: 25 kroner for voksne og fem kroner for børn (5-15 år).

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Hannibal Hildorf vil i Folketinget

Ingen faste vagter i idrætshaller. Derfor går Ole: »Det har været mit andet hjem«