Foto: BKA.

Basketball. BKA tæt på DM-finale

TÅRNBY: Det var et kampparat Hørsholm 79’ers, der gik på banen i en propfyldt Amagerhal til anden semifinale i kvindernes basketliga. De kunne dog ikke matche et mindst lige så kampklart og fokuseret BK Amager-hold, der holdt hovedet koldt og tog en overbevisende anden sejr over de forsvarende danmarksmestre med scoren 87-75. Topscorer fra Amager blev Dynn Leaupepe med hele 30 point. Valerie Driscoll scorede 24 point og lavede 22 rebounds.

Hvis Amager vinder trede kamp onsdag i Hørsholmhallen går de direkte i finalerne mod enten Stevnsgade eller Aabyhøj. Ellers er der endnu en kamp på lørdag i Amagerhallen.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Jacob Schneider

Om journalisten Jacob Schneider

Journalist på Amager Bladet og City Avisen. Lokalområdet særligt omkring Amagerbro og Sundbyerne har været en del af mit liv gennem snart 25 år på godt og ondt. Jeg går op i menneskers historier inden for kultur, sport, trafik, politik - og alle de andre ting, der påvirker folks liv og levned. Mail: jape@minby.dk. Tlf.: 26169647.

Skoleelever finder selv på computerspil

Nye medlemmer strømmer til Nørrebro United