Foto: ASK.

Håndbold. ASK-reserver rykker op

SUNDBYØSTER: På trods af, at Amager SK’s herrer på daværende tidspunkt stadig havde en kamp tilbage i deres pulje, sikrede de sig direkte oprykning fra Serie 1 til Kvalifikationsrækken sidste lørdag.

Med kun et nederlag i løbet af hele sæsonen må man også sige, at det er en velfortjent oprykning – en oprykning, der også bringer klubbens næstbedste herrehold tættere på førsteholdet i forhold til niveau, nemlig 2. division.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Jacob Schneider

Om journalisten Jacob Schneider

Journalist på Amager Bladet og City Avisen. Lokalområdet særligt omkring Amagerbro og Sundbyerne har været en del af mit liv gennem snart 25 år på godt og ondt. Jeg går op i menneskers historier inden for kultur, sport, trafik, politik - og alle de andre ting, der påvirker folks liv og levned. Mail: jape@minby.dk. Tlf.: 26169647.

Se video: Pandaerne guffer 30 kilo bambus om dagen

Ny legeplads i Amager Strandpark