DJ Ibon spiller, sammen med mange andre DJs, i år på 48TIMERS festival. Foto: PR foto

Nørrebro byder foråret velkommen med 48 timer lang festival

FESTIVAL: Har du nogensinde oplevet dansende mennesker i fuldkommen stilhed på Dronning Louises Bro? Fra 26. til 28. april omdannes Nørrebro til et farverigt, festligt slaraffenland, når 48TIMER Festival skydes i gang for ottende år i træk.

I løbet af weekenden vil der vil lidt for enhver smag, når 100 forskellige kulturarrangementer finder sted. Et af dem er ’silent disco’ på Dronnings Louises bro, hvor der ved mørkets frembrud tændes for tre forskellige slags musik i deltagernes høretelefoner.

Arrangementerne tæller, udover ’silent disco’, gadefester, koncerter, danseworkshops og fælles afslapning i det fri. Der er både noget for nørderne, børnene og de festglade.

Festivalen er et samarbejde med de lokale foreninger, ildsjæle, butiksejere og privatpersoner og er arrangeret af Kultur- og Fritidsforvaltningens afdeling KulturN og kulturhusene Blågården, Osramhuset, Nørrebrohallen og Union.

De fleste arrangementer er gratis, og programmet kan ses her.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Record Store Day

Korkoncert forvandler kirke til popscene