Foto: Amager Record Store

Like 👍

Record Store Day

MUSIK: Lørdag 13. april afholdes den årlige Record Store day hos Amager Records, Kirkegårdsvej 27. Det bliver en festdag med udgivelser som enten aldrig har været på lp før – eller er så sjælden at den er for dyr at anskaffe.

Record Store Day startede i 2008 for at støtte op om de uafhængige fysiske butikker. Udgivelserne til dagen har altid kun kunne blive købt ved at man troppede fysisk op i butikkerne. I år er heller ingen undtagelse og butikken har et fedt program skruet sammen som man håber mange vil komme forbi og deltage i.

Denne dag vil der være fint besøg af Kenneth Thordal, Nikolaj Nørlund og People Like Us. Kenneth spiller akustisk og vil derefter signerer sit nye album »Den tid den sorg« som han skrev efter han mistede sin datter til kræften. Nikolaj vil spille et par numre og efterfølgende signerer hans nye udgivelse som er to tidligere ep’er på et album. People Like Us er et Amager baseret bryggeri, der drives at gode folk fra social marginaliserede grupper. De vil dele smagsprøver ud på deres øl og nok også fortælle et par røver historier eller to.

Musikken og ølsmagningen vil foregå udenfor, hvor der desuden vil være udsalg under pavillonen. Det er gratis at komme forbi og hører artisterne og få en smagsprøve.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Echo er ude – hvad nu, Tanne?

Nørrebro byder foråret velkommen med 48 timer lang festival