Tanne Balcells og de tre andre Echo-piger er ude af dette års X Factor, men kan opleves live i 'X Factor Live Tour', ligesom de fra på fredag er aktuelle med singlen 'I Got You'. Få en forsmag nederst i artiklen. Foto: Henrik R. Petersen

Like 👍

Echo er ude – hvad nu, Tanne?

INTERVIEW. Semifinalen blev endestationen for pigekvartettten ‘Echo’ i dette års X Factor. Gruppens ældste og mest roste medlem, Tanne Balcells fra Peter Bangs Vej, fortæller om højdepunkter, og hvad der nu skal ske i hendes musikliv. Vi har bedt hende fuldføre nedenstående sætninger:

Højdepunktet ved Echos deltagelse i X Factors liveshows var … uhh, der har været mange. Men vi var rigtig glade for vores indsats i semifinalen i fredags. Det var en smuk performance. Alt gik noget nær perfekt, og vi ramte stort set alle toner rent.

Vores bedste optræden var måske ugen forinden med ’When I Grow Up’. Det var en hyldest til Maria & Bea, som jo ulykkeligvis måtte trække sig fra showet. Det var en følelsesmæssig oplevelse, hvor vi gav slip på følelserne og overførte dem til vores optræden uden at skulle spekulere på, om man var videre til semifinalen eller ej.

Jeg kunne godt have undværet … at det hele ikke var gået så stærkt. Der er ikke noget som helst, jeg ville have undværet. Men man skal huske at nyde det hele, så længe det varer. Det har jeg fået at vide flere gange, og det har jeg også forsøgt at gøre efter bedste evne. Men det er bare svært, når man er så meget på.

Deltagelsen i X Factors liveshows har især lært mig … en masse om mig selv og om at respektere andre. Men først og fremmest har deltagelsen lært mig, at jeg skal stole på min intuition og min mavefornemmelse – både musikalsk og hvad jeg vil med mit liv. Efter at have med i X Factor, ved jeg 100 procent, at det er musikken, jeg vil. Det har jeg et eller andet sted hele tiden vidst, men nu har jeg fået det bekræftet.

Nu glæder jeg mig til … at se, hvad de næste par måneder bringer. Vi skal være en masse sammen i Echo uden at skulle bekymre os om at gå videre til næste runde. Vi skal spille en masse koncerter med ’X Factor Live Tour’. Det bliver fedt.

Mit næste musikprojekt efter X Factors liveshows bliver … at skulle med Echo på ’X Factor Live Tour’. Hvis folk vil have os, fortsætter vi til og med sommerferien. Herefter skal de tre andre piger først og fremmest koncentrere sig om deres skole. De går alle ud af folkeskolen i år og skal videre på gymnasier eller lignende. Det betyder sandsynlighvis, at Echo bliver sat på pause på ubestemt tid. Men jeg kunne sagtens forestille mig, at vi samles igen.

Echo – I Got You

Music & Lyrics by Clara Sofie Fabricius and Emil Falk

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Bo Børresen

Om journalisten Bo Børresen

Jeg har været journalist på en række københavnske lokalaviser siden 2001 og skrevet om stort og småt på Frederiksberg og i Valby og Sydhavnen.

20 vandposter mere i byen

Record Store Day