Foto: HVS.

Foldbold. Højdevangen i DM-semi

SUNDBYVESTER: Københavnsmestre. Det kan Højdevangens Skoles fodboldhold faktisk kalde sig, men det er ikke noget, man gør meget ud af, for i Ekstra Bladets landsturnering arrangeret af DBU kårer man kun danmarksmestrene.

Men holdets trænere, Kenny Thorup og Søren Knudsen, fokuserer. Onsdag 3. april slog de Skovboskolen i landets kvartfinale, og onsdag 10. april skal de spille semifinale mod Trørød. Vinder de også denne kamp, går de videre til landsfinalen i Vejle den 25. april.

Hvis du som publikum har set Højdevangens drenge, tror du på dem: godt forsvar, stærk midterbane og fire-fem angribere, som er målfarlige og super hurtige. Hvis man kigger på måltavlen i turneringen, har de vundet med cifrene 8-0, 6-3, 7-2, 5-0, 7-0, 5-1 og 7-3. Kun den sidste kamp i onsdags var en gyser med 7-6 efter straffesparkskonkurrence.

Det er mange år siden, Højdevangens Skole er kommet så langt i en turnering. I 1968 fik de sølv ved DM, og i 1974 blev de Københavnsmestre. Dengang med legendariske Johnny Madsen som træner og lærer på skolen.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Jacob Schneider

Om journalisten Jacob Schneider

Journalist på Amager Bladet og City Avisen. Lokalområdet særligt omkring Amagerbro og Sundbyerne har været en del af mit liv gennem snart 25 år på godt og ondt. Jeg går op i menneskers historier inden for kultur, sport, trafik, politik - og alle de andre ting, der påvirker folks liv og levned. Mail: jape@minby.dk. Tlf.: 26169647.

På besøg hos patienterne: Sygeplejeteam skal gøre mere kendt

Lokaludvalg om flere hoteller: Byen bliver kvalt i turister