Like 👍

20 vandposter mere i byen

Vådt: Som en del af overførselssagen – hvor budgetflertallet fordeler penge, som er blevet til overs fra i fjor – bliver der placeret 20 vandposter mere i København udover de 74, som der er i forvejen, heriblandt tænkes der nogen placeret i Fælledparken og Trianglen, og flere andre placeringer på Østerbro er også i spil.

»Drikkeposterne er dels en tiltrængt service til Københavns mange motionister, som i sommervarmen kan få en kold tår vand under løbeturen. Men det er især en måde at nedbringe antallet af plastikflasker på. Ved at sikre, at det er nemt at tanke koldt postevand rundt om i byen, kan vi reducere engangs-plastikemballage til glæde for miljøet,« udtaler Mette Annelie Rasmussen fra de radikale, som havde ønsket med til forhandlingerne. 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

FRBC Stafetten må opgive at bruge Søndermarken

Echo er ude – hvad nu, Tanne?