Det nye ældreråd hos borgmesteren. Pr-foto

Ældrerådet er klar til arbejdet

VALGT: Borgmester Simon Aggesen (K) bød forleden velkommen til det nye ældreråd på borgmesterkontoret.

Ældrerådet er allerede trukket i arbejdstøjet og forude venter masser af opgaver.

Den nye formand blev Claus Kortzau. Ældrerådet tæller også: Alfred Grinderslev, Birgitte Franck, Eva Ingeborg Holskov, Hanne Illum, Henning Carl Hansen, Hugo Vandet, Pernille Rothaus Sørensen​ og Peter Frahm

Suppleanter til Ældrerådet er: David M. Gerschwald, Ole Cordtz, Anders Kaare, John F. Dessauer, Ulla Maria Thielsen, Torben Hertz, Aino Vedel, Torben H. Mikkelsen, Henning S. Jørgensen, Bent Skovgaard og Henrik Jessen Petersen.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Heidi Engelund

Om journalisten Heidi Engelund

Jeg er journalist på Frederiksberg Bladet, og er altid glad for at skrive om det lokale, stort og småt, rundt omkring på Frederiksberg. Har du et godt tip, så er du altid velkommen til at maile til mig på hee@minby.dk

Børnekulturen byder op til fødselsdagsfest

Tidligere FCK-stjerne træner med i Fremad Valby