Ajax-pigerne var også til DM sidste år. Foto: Arkiv

Håndboldpiger fra Vesterbro skal til DM

Mesterskab: For fjerde år i træk skal U18-håndboldpigerne fra Ajax København til Danmarkmesterskabet i håndbold som den eneste sjællandske klub i år. Ajax-håndboldpigerne drager mod DM i Silkeborg fredag 12. april iklædt hvidt. Holdet har tidligere vundet bronze- og sølvmedaljer, men i år drømmer de endnu engang om at få overrakt guld. »Jeg er stolt af pigerne og det arbejde, hele holdet omkring ligger for dagen. Pigerne har hele året kæmpet og rammer formkurven på det helt rigtige tidspunkt. Alt kan ske til et Final 4-stævne, og det er tit de små marginaler, der ender med at afgøre kampene. Når det så er sagt, tror vi på chancen,« siger sportschef for Ajax København, Mathias Berg. Ajax-pigerne skal møde Herning-Ikast i semifinalen. Sidste år tog de DM guldet i det sidste minut fra Ajax. I år er der en spændende revanche til gode. nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

FCK-spiller sætter herskabslejlighed til salg

Hærværk på Stejlepladsen: »Vi betragter det som drengestreger«