Borger Hans Degn er ikke helt tilfreds med, at der bliver opstillet en hejrefigur af træ i Frederiksberg Have. Tegning: Frederiksberg Kommune.

DEBAT: En trojansk hejre

…Debat

AF HANS DEGN

Duevej 16, 2000 Frederiksberg

TIVOLISERING: Engang for mange år siden besøgte jeg Hisarlik ved Bosporusstrædet, hvor man har udgravet en byhøj, der menes at være Homers Troja. På pladsen foran indgangen til udgravningsområdet stod der en kæmpemæssig trækonstruktion, der var udformet som en meget kantet hest. Den dæmpede alvorligt mine forventninger om, hvad der var at se, når jeg havde passeret billetlugen.

Nu læser jeg i Frederiksberg Bladet, at man vil udstyre Frederiksberg Have med en kæmpemæssig bræddehejre. Det bliver en trojansk hejre. Når den kommer ind i haven, vil den begynde at lægge æg, og ud af æggene vil der komme flere af samme slags. Det bliver begyndelsen til Frederiksberg Haves tivolisering.

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Alle skraldebiler bliver eldrevne i 2023

‘De gode og de onde’: Ny forestilling vil nuancere terrordebat