Arkivfoto: AAC.

Løb. 27. sæson christianshavnermil

CHRISTIANSHAVN: Det er nu den 27. sæson, at Amager Atletik Club arrangerer det traditionsrige løb på Volden, Holmen og Christianshavn. Løbet har nu været afholdt i alt 180 gange på den 7,532 km. lange rute, som svarer til en gammel dansk mil.

Løbene samler normalt omkring 600-900 deltagere i alle aldre, køn og niveau. Som vanligt er der 12 forskellige aldersklasser, som gør, at rigtig mange lidt ældre løbere deltager, da de kan dyste og hygge sig med nogle på deres egen alder.

Årets første løb finder sted mandag 8. april klokken 18.30 for herrer og 18.40 for damer – og så er der ellers et løb i hver måned indtil sidst i september måned med samlet konkurrence, hvor årets fire bedste tider tæller med, så der er rig mulighed for følge sin form hen over året.

Tilmelding til hele serien koster 350 kroner for alle syv løb hos Englandsvejens Tømmerhandel, Englandsvej 229, Intersport i Amager Centret, online via www.amageratletik.dk eller på startstedet ved Christmas Møllers Plads.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Jacob Schneider

Om journalisten Jacob Schneider

Journalist på Amager Bladet og City Avisen. Lokalområdet særligt omkring Amagerbro og Sundbyerne har været en del af mit liv gennem snart 25 år på godt og ondt. Jeg går op i menneskers historier inden for kultur, sport, trafik, politik - og alle de andre ting, der påvirker folks liv og levned. Mail: jape@minby.dk. Tlf.: 26169647.

Succes for B.93’s herrer og damer

Sofies hjælpere fik hundrede tusinde i bøssen