Fredag 12. april lægger 23 kinesiske børn vejen forbi Vesterbro, hvor de vil opføre et stykke om Danmarks nye pandaer. PR-foto.

Panda-mania: Kinesiske pandabørn klar med teater

TEATERSTYKKE. Fredag 12. april kommer 23 kinesiske børn til Vesterbro, hvor de vil opføre en forestilling om pandaer.

Af NORTH MEDIA BUREAU

info@minby.dk

BESØG: Inden længe bliver pandaerne sluppet løs i København Zoo, og i den anledning besøger 23 kinesiske børn fra pandaernes hjemby, Chengdu, Teatret Zeppelin på Vesterbro, hvor de vil opføre et stykke, der er lavet specielt til Danmark. Stykket bliver vist fredag 12. april kl. 11. Det oplyser teatret i en pressemeddelelse.

Forestillingen handler om pandaernes rejse til Danmark, og den er skabt ud fra en performance kaldet ’Panda Dance’, som er en meget populær børnemusical, der fast opføres på Chengdu Research Base of Giant Panda Breeding. Det er et videns- og undervisningscenter om pandaer, som blandt andet har deres egen teaterscene.

»Det er et scoop for Vesterbro at få denne unikke performance til bydelen. Teatret Zeppelin ligger tæt på Zoo, som mange prominente folk og nysgerrige gæster i pandaugen vil valfarte til,« fortæller Lasse Frank, der er administrerende leder på Teatret Zeppelin, og fortsætter:

»Vi er glade for at være en del af den her historiske begivenhed, som det er at få to pandaer til Danmark. Vi lægger hus til en særpræget scenekunstoplevelse fra en del af verden, der kulturmæssigt er meget anderledes end Danmark. Det bliver uden tvivl en unik og mindeværdig oplevelse,« afslutter han.

Pandamusicalen er inviteret til Danmark af foreningen NordPlus – Connecting Denmark and China, og forestillingen på Teatret Zeppelin er gratis, men der er et begrænset antal pladser.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Hærværk på Stejlepladsen: »Vi betragter det som drengestreger«

Designchef Jacob Helenius. Foto: René Mølskov

Han designer Tivolis verden