¿Børn i byens¿ nye app er et must for børnefamilier, mener udviklerne bag. Foto: PR foto

Download app og få gratis Hansens Is

Otto Krabbes Plads: Børnefamilier inviteres på gratis Hansens Is på Otto Krabbes plads torsdag 11. april klokken 15-17, hvor is kan nydes i et forhåbentlig fremragende forårsvejr. Det er ’Børn i byen,’ der står bag is-uddelingen, og er man issulten kræver det, at man henter deres app ned. ’Børn i byen’ har nemlig netop lanceret en gratis app, der skal gøre det nemmere for børnefamilier i København at få overblik over aktiviteter og oplevelser i byen. Der er både gratis oplevelser, børnevenlige spisesteder, særlige legepladser og børneteater på appen, som råder over en børnekalender, inspiration til oplevelser og meget andet.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Rapperen og digteren mødes i kirken og taler om de svære og de sjove ord

Bag om musikken med Lars Mikkelsen