Kronen Vanløse holder påske for børn. Foto: PR foto
in ,

Klip gækkebreve og lav påskeæg i Kronen

Begge lørdage i påskeferien, 13. og 20. april, holder Kronen Vanløse Børneklub i centret sammen med maskotten Ebbe Egern. Til Børneklub er der mulighed for at klippe gækkebreve og lave påskeæg. Der inviteres desuden på æggejagt for alle byens børn og barnlige sjæle. Det er gratis at deltage i Ebbe Egerns Børneklub. Se mere her: kronenvanlose.dk. nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Anja Berth

Om journalisten Anja Berth

47 år, bor i København. Journalist siden 2000 - københavnerjournalist siden 2007. Skriver om mennesker, byudvikling, vejarbejde, skoler og børn. Og alt det andet. Ansvar for Vanløse Bladet og skriver fælleshistorier for de øvrige københavnske lokalaviser.

Blæserkoncert i Ansgar Kirke

Vind billetter: Magi på Beghuset med Halberg & Friends