Blindes Arbejde har haft butik på Nørrebrogade 10. Foto: PR foto

Blindes Arbejde fejrer 90 års jubilæum

Tomgårdsvej: Blindes Arbejde kan i år fejre 90 års jubilæum som aktieselskab og som en mange års hjælpende hånd for at give synshandicappede en plads på arbejdsmarkedet. I den anledning kan man for 90 kroner købe en aktie, der hjælper blinde med at være selvforsørgende, få arbejdsglæde og så videre. I København markeres jubilæet 9. april klokken 10-16 på Tomgårdsvej 19 i Nordvest, hvor der vil være inspirerende talks. Thomas Dickson, der har skrevet bogen Dansk Design og socialborgmester Mie Nygaard gæster blandt andet jubilæet. Blindes Arbejde har rødder på Nørrebro, hvor aktieselskabet begyndte i 1929 på Jagtvej. I 1984 rykkede Blindes Arbejde til den nuværende adresse Tomgårdsvej 19 i Nordvest.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Mandela er ude – Madhuset inde

Amagerkor møder Marmorkirken