Eliaskirken genopliver Den Spanske Syge med et foredrag. Foto: Rikke Milling

Sygdommen, der slog 50 millioner ihjel

Eliaskirken: Onsdag 10. april klokken 14 fortæller forfatter og journalist Tommy Heisz om Den Spanske Syge, der lammede Danmark omkring år 1918-1920. Hospitalerne flød over af mennesker i livsfare, og den ekstremt dødbringende sygdom satte Europa i en krise tilstand. Vi taler aldrig om den rasende epidemi, mener Eliaskirken, men nu kan man blive klogere på den historiske epoke i Eliaskirken ved Vesterbro Torv. Arrangementet er gratis og begynder med en kort gudstjeneste.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Prøv atletik ganske gratis i en måned

Mette Frederiksen besøgte Tårnby Gymnasium