Der skal være en skraldespand i gården til genbrugstøj. Foto: Christian Lindgren

Debat: Skoleelever har fået verdens bedste idé

…Debat

Hej vi kommer fra Skolen på Grundtvigsvej. Vi har haft om Verdensmål 12, som handler om ansvarligt forbrug af tøj. Forbruget i verden stiger dag for dag. Det skaber et stort pres på verdens ressourcer. I hele verden skal vi tænke nyt! Og vi skal alle lære, hvordan vi kan mindske presset på verdens ressourcer.

Derfor har vi fået verdens bedste ide. Vores ide er, at man får en tøjcontainer hjemme i ens gård, og containerne skal være lavet bæredygtigt. Så kan man smide sit tøj i containerne, i stedet for at man skal køre til lossepladsen, hvilket jo også forurener. Vi ved godt, at lastbilerne også forurener, men de kører jo ikke hele tiden, som bilerne gør. Tøjet skal ikke til forbrænding, men det skal til genbrug. Vi håber, det er noget, I kan gennemføre.

 

Af Hannah Barsøe Pedersen (9 år), Noah Bjarnø Rosen (11 år), Kajsa Gribel Vorum (9 år) og August Valdemar Bille (9 år).

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Ud og Se (but don`t trust anything ) med DSB.

Det glemte valg: Kom til debatmøde om Europa-Parlamentsvalget