På billedet (fra venstre) ses Maja Kjærgaard Christensen, Christiane Mosbech og Liselotte Hansen, der alle har meldt sig klar til søndagens indsamling. Foto: Kræftens Bekæmpelse.

Så er det frem med bøssen

GÅTUR: På søndag går 29.000 borgere på gaden for at samle ind til Kræftens Bekæmpelse, og blandt de 29.000 er der 200 borgere fra Østerbro og Nordhavn, der har meldt sig til at støtte formålet. Hvis du selv har lyst til at deltage i indsamlingen, kan du mødes med en række af områdets frivillige distriktsledere og tilslutte dig indsamlingen, oplyser Kræftens Bekæmpelse.

Ved Hans Egedes Kirke, der har adressen Vardegade 14, kan du eksempelvis møde Maja Kjærgaard Christensen, der står klar klokken 9:30. På Strandboulevarden 49, hvor Kærftens Bekæmepse har hovedkvarter, kl. 10 kan du mødes at gå med Christiane Mosbech og Amalie London, og Liselotte Hansen står klar ved Kildevældsskolen, Bellmannsgade 5A fra kl. 9:30.Sidst, men ikke mindst står Anders klar ved Skt. Jakobs Kirke, Østerbrogade 59 fra kl. 9:15. nmb

 

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Klar til Voice Junior: »Jeg har aldrig glædet mig så meget«

ByBülow er Månedens Amagerbutik i marts