I maj måned skal danskerne stemme til EP-valget, og i den forbindelse inviterer ¿Vanløse Saloner¿ til debatmøde. Foto: Ritzau Scanpix/Nikolai Linares Source: Nikolai Linares /

Det glemte valg: Kom til debatmøde om Europa-Parlamentsvalget

VALG: I maj måned skal danskerne og resten af Europas befolkning til stemmeurnerne, når Europa-Parlamentsvalget bliver afholdt, og straks melder der sig en masse spørgsmål. Hvad kommer valget til at handle om, hvad har valget af betydning for mig, og hvor skal jeg sætte mit kryds?

De spørgsmål kan du formentlig få svar på, når ’Vanløse Saloner’ holder debatmøde om det kommende Europa-Parlamentsvalg mandag 29. april kl. 19-21 i Café Oasen på Kulturstationen Vanløse. Her kan du møde kandidaterne fra de opstillingsberettigede partier, blive klogere på deres EU-politik og muligvis finde ud af, hvor krydset skal sættes.

»Jeg håber, at rigtig mange vanløseborgere vil deltage i debatmødet. Selvom Europa-Parlamentsvalget i disse dage overskygges af et kommende folketingsvalg, er Europa-Parlamentsvalget af stor betydning for os alle. Debatmødet er en oplagt mulighed for at høre mere om de deltagende kandidaters EU-politik og udfordre dem med politiske spørgsmål«, siger Peter Haahr, der er tovholder for Kultur- og Fritidsarbejdsgruppen under Vanløse Lokaludvalg.

Debatmødet styres af politisk kommentator og komiker Valdemar Pustelnik og begynder med en kort præsentationsrunde, hvor kandidaterne præsenterer deres mærkesager. Herefter vil alle frit kunne stille spørgsmål til politikerne.

Er du interesseret i at høre, hvad kandidaterne mener om klimaplaner, Brexit, øremærket barsel, så kom at stil dine spørgsmål, opfordrer arrangørerne.

Arrangementet er gratis, og i forbindelse med debatmødet kan du købe et aftensmåltid i Cafe Oasen fra kl. 18.

Debatmødet om Europa-Parlamentsvalget er en del af Vanløse Saloner, der arrangeres af Vanløse Lokaludvalg i samarbejde med Café Oasen. Salonerne dækker over en række debataftener, hvor inviterede oplægsholdere går i dialog med publikum om udvalgte emner.

nmb

 

 

 

 

 

 

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Debat: Skoleelever har fået verdens bedste idé

0

Gode råd kan nedbringe tyverier