Medarbejder i Københavns Politis Kriminalpræventive Sektion gav gode råd. Foto: Martin Sørensen

Gode råd kan nedbringe tyverier

Tyvekoster. Hver eneste dag bliver der stjålet varer. For at dæmme op besøgte politiet Super Brugsen i Matthæusgade og gav gode råd til den præventive indsats.

Af René Mølskov

rem@minby.dk

Forberedt: Hos Super Brugsen i Matthæusgade kender de alt for godt til problemer med butikstyverier. Selv den store bamse-orangutang oven på saftevandet er blevet stjålet.

Københavns Politi har fokus på at hjælpe butikkerne – også inden tyveriet sker – og besøgte derfor butikken som den første i en længere kampagne.

Blandt de gode råd er først og fremmest at tale med medarbejderne om at forholde sig i ro ved tyveri og røveri. Det er ’kun døde ting’, som medarbejderen fra Københavns Politis Kriminalpræventive Sektion, gjorde klart.

Desuden foreslog hun at være opmærksom på høje reoler, man for let kan gemme sig bag, velvalgt videoovervågning og mærkning af varer.

Se flere billeder fra besøget på www.minby.dk/vesterbro

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

René Mølskov

Om journalisten René Mølskov

Journalist med ansvar for Vesterbro Bladet. Jeg har en forkærlighed for lokale nyheder, politik og features. Jeg tror på, at Vesterbro Bladet kan gøre en stor forskel i bydelen. Kontakt mig altid gerne med tip om stort som småt.

Det glemte valg: Kom til debatmøde om Europa-Parlamentsvalget

Bademoden anno 2019