Passionen for håret stammer fra England

The barber shop: Tammour Hussain var allerede fristet af frisørfaget som teenager, da han tog med sin far til England for at besøge familien. Han bemærkede, at folk fik klippet hår om lørdagen og var på dupperne til weekenden. Og det kostede 10 pund, billigere penge til en god klipning.

Den passion har inspireret Tammour Hussain til at åbne The Barber Shop på Øster Farimagsgade 14. Her ønsker han kvalitet og personlighed i frisørarbejdet, samtidig med det skal være rimelige priser.

 

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

Lykkebos folkelige folkekøkken

S-enegang kan få konsekvenser: Opbrud i Dragørs politiske flertal